LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi
Në vijim të eventeve të mëparshme të 'Muajit LibreOffice' të ftojmë në takimin e rradhës për platformën ideale për zyrën me burim të hapur LibreOffice. Gjatë këtij takimi do të ketë diskutojmë mbi eventet që do të zhvillojmë vitin e ardhshëm për të cuar përpara dhe më tej platformën e LibreOffice. Do të mësojmë, do të informohemi për gjëra të reja dhe do të njohim më tepër LibreOffice, të shoqëruar nga një festë e vogël me pije dhe snacks. Ju mirëpresim!

Detaje

  • Kur: 21 dhjetor 2016 @17.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit