LibreOffice month 2016: Design and marketing

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi
Në kuadër të 'Muajit LibreOffice' të ftojmë në takimin e rradhës për platformën ideale për zyrën me burim të hapur LibreOffice. Gjatë këtij takimi do të ketë prezantime në lidhje me LibreOffice dhe The Document Foundation, skuadrën e design dhe marketing, njohjen me barnstars & badges si edhe mënyrën që mund t'i fitoni ato. Do të mësojmë, do të informohemi për gjëra të reja dhe do të njohim më tepër LibreOffice. Punë + argëtim; kombinimi që fiton! Ju mirëpresim!

Detaje

  • Kur: 15 dhjetor 2017 @17.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit