LibreOffice Localization Sprint nr.2

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Të shtunën 13.06.2015 në 16.00 takohemi në Localization Sprint për të zhvilluar komunitetin dhe lokalizimin e suitës LibreOffice, një platformë programesh kompjuterike me burim të lirë dhe të hapur e krijuar nga The Document Foundation me qëllim ofrimin e një alternative cilësore të Micro$oft Office. Takohemi me laptop për të punuar së bashku dhe me fokus për të përkthyer në shqip një nga programet më të rëndësishme të ekosistemit me burim te hapur. Ky është eventi i parë i organizuar nga Open Labs i një serë aktivitetesh që kanë si qëllim promovimin dhe zhvillimin e komunitetit shqipfolës të LibreOffice. Për pyetje dhe pjesëmarrje në organizime të aktiviteteve të komunitetit regjistrohu në mailing list.

Detaje

  • Kur: 13 qershor 2015 @16.00
  • Ku: Destil Hostel Albania. Harta ndërvepruese ndodhet këtu

Ndërlidhje

Raport i eventit