LibreOffice Localization Sprint 10

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi
Kushdo që ka dëshirë të marrë pjesë në eventin ku do të vazhdojmë punën për lokalizimin e LibreOffice në gjuhën shqipe mund të jetë prezent në Open Labs hackerspace, ku mund të merret edhe informacion i mëtejshëm në lidhje me metodologjinë e përkthimit dhe platformës së përkthimit në tërësi.


Detaje

  • Kur: 15.09.2017 @ 18:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

  • Eventi në FB:

Raport i eventit