LibreOffice: Localization Sprint nr.4

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Këtë të enjte, antuziastët e platformës open source LibreOffice takohen në Open Labs për aktivitetin e katërt(dhe të parin pas verës) që ka në fokus pëkthimin e plotë të platformës LibreOffice në gjuhën shqipe. Takohemi me laptop për të punuar së bashku dhe me fokus për të përkthyer në shqip një nga programet më të rëndësishme të ekosistemit me burim te hapur.
E rëndësishme: merr laptop me vete.
Public pad: https://etherpad-mozilla.org/qc8homaC6u


Detaje

  • Kur: 8 tetor 2015 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit