LPI Albania open day nr.2

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Më 13 Shtator skuadra e LPI Albania rikthehet me eventin LPI Albania Open Day #2. Këtë rradhë do të jemi në qytetin e Vlorës për të vazhduar me prezantimin e Linux Professional Institute Certifications pranë komunitetit open source të këtij qyteti.

Për të gjithë të apasionuarit pas sistemit operativ Linux do të prezantohet mundësia e standartit më të ri të çertifikimeve IT, detajet e nevojshme për tu regjistruar dhe për rezervimin e provimit, burimet ndihmëse për përgatitjen e provimit.
Bashkëbisedimi i rradhës do të mbahet në ambjentet e qendrës ‘Smart Center‘. Ju mirëpresim!

Detaje

  • Kur: 13 shtator 2014 @13.00
  • Ku: Smart Center, Lgj. ‘Osman Haxhiu’ Banesa “Sotir Kule”, përbri Gjyqit të Vjetër, Vlorë

Ndërlidhje

Raport i eventit