L10N Sprint - maratonë lokalizimi

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Ejani në Open Labs për të marrë pjesë në përkthimin dhe lokalizimin e platformave të Mozilla, në gjuhën Shqipe! Mund të jesh pjesë e iniciativës për të shtuar prezencën e komunitetit Shqiptar në Mozilla.
Së bashku do përkthejmë dhe mundesojme faqet në shqip:

  • www.webmaker.org
  • www.firefoxos.com

Më i shkathti do të fitojë një bluze Firefox dhe stickers pafund!
Gjithashtu do të kemi një seancë të shkurtër më pyetje rreth projektit të Firefox Student Ambassadors.
Mos e humbisni 🙂

Detaje

  • Kur: 18 Korrik 2014 @16:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit