Komunikimi

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale: