Komunikim

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Programet dhe aplikacionet me kodburim të hapur që përdoren për komunikime elektronike dhe respektojnë privatësinë e përdoruesve do jenë në fokus në këtë faqe.


Aplikacione chat mobile për Android