Kanalet e komunikimit

Nga Open Labs Wiki
Shko tek: lundrim, kërko

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: openlabs.cc/sq/tools/mailing-list
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: t.me/openlabsevents