John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Nesër, e shtunë 12 dhjetor 2015, në orën 4PM, në Open Labs Hackerspace do të kemi një prezantim shumë interesant nga John Sturdy, anëtar i makespace.org, i cili vjen nga Anglia për të na folur rreth projektit OpenStreetMap dhe në lidhje me makespace.

Detaje

  • Kur: 12 dhjetor 2015 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit