Inventar

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Në ndërlidhjen e mëposhtme mund të gjeni link për materialet që na duhen në hackerspace:

Për të bërë donacione materiale të ndryshme bazuar në listë mund të shkruash në forum.openlabs.cc.

Përdorimi i materialeve të hackerspace

Përdorimi i materialeve në haackerspace lejohet nga të gjithë vizitorët e hackerspace mjafton që hackerspace të hetë hapur dhe të ketë të paktën një anëtar prezent në hackerspace. Për arsye logjistike dhe pamundësisë për të ndjekur statusin e pajisjeve NUK lejohet përdorimi i materialeve të hackerspace jashtë ambienteve.

Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.

Libra dhe revista

(vendos burimin e donacionit te libit ngjitur me cdo liber)

 • Level up your web apps with GO
 • Black Hat Python
 • CSS Master
 • Learn Websites
 • Jumb start PHP Environment
 • HTML5&CSS3(Mariana 18.10.2017-12.11.2017)
 • Ruby Performance Optimization
 • Scrum Novice to Ninja
 • Decentralized Applications
 • Crafting the InfoSec Playbook
 • Docker Cookbook
 • Jump start Foundation
 • Seven More Languages in Seven Weeks
 • Introducting GitHub
 • Jump start GIT
 • Read between the 0s and 1s: Reclaim your digital rights
 • A field guide to "Fake News" and other Information Disorders

Pajisje hardware

Laptop

 • Lenovo Think Pad modeli x220 (donacion nga Arjen në qershor 2017): 3 copë
 • Lenovo Think Pad modeli x220 (donacion nga Arjen në gusht 2017): 5 copë
 • Dell modeli XPS 13 (donacion nga TDF në konferencën LibreOffice 2017)
 • Lenovo Thinkpad modeli T430 (donacion nga Hack42 në nëntor 2019): 11 copë
 • Lenovo Thinkpad modeli T420 (donacion nga Hack42 në nëntor 2019): 7 copë
 • Lenovo Thinkpad modeli X230 (donacion nga Hack42 në nëntor 2019): 3 copë
 • Lenovo Thinkpad modeli X61 (donacion nga Hack42 në nëntor 2019): 1 copë
 • Dell LATITUDE E6410 (donacion nga Hack42 në nëntor 2019): 1 copë

Desktop

 • Mac mini modeli________: 8 copë (donacion nga______)

Tablet

 • Tablet model____: donacion nga Wikimedia për projektin Wiki Loves Maps


Arduino

Raspberry Pi

 • X Rapsberry pi model____ donacion nga _____________

Fotografi

 • Aparat fotografik Fujifilm model______ (donacion nga____)
 • Kamera 360' marka/modeli_____ (donacion nga Mapillary)

Printer tredimensional

 • Lulzbot Mini modeli_________________(donancion për OSCAL 2017 nga__________)

Nextcloud box

 • 3 copë modeli___________ (donacion nga__________)