Internet

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Ne vijim anëtarët e komunitetit do publikojnë këtu informacion rreth cështjeve që lidhen me aksesimin e lirë dhe standarteve në ndërrjet (internet).