Infrastruktura

Nga Open Labs Wiki
Shko tek: lundrim, kërko

Infrastruktura e Open Labs ndahet në atë digjitale dhe atë fizike.

Infrastruktura e hackerspace

Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.

Libra

 • Level up your web apps with GO
 • Black Hat Python
 • CSS Master
 • Learn Websites
 • Jumb start PHP Environment
 • HTML5&CSS3
 • Ruby Performance Optimization
 • Scrum Novice to Ninja
 • Decentralized Applications
 • Crafting the InfoSec Playbook
 • Docker Cookbook
 • Jump start Foundation
 • Seven More Languages in Seven Weeks
 • Introducting GitHub
 • Jump start GIT

Revista

Arduino

Mac Mini

 • 8 copë

Nextcloud box

 • 3 copë

Printer tredimensional

 • Lulzbot Mini

Infrastruktura online