Hyrje në JOSM

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi
Në vazhdim të takimeve të mëparshme për OpenStreetMap, mblidhemi sërish, këtë here për të mësuar më shumë për JOSM (Java OpenStreetMap Editor) dhe benefitet e perdorimit të saj. Të gjithë janë të mirëpritur.

Detaje

  • Kur: 17 shkurt 2017 @11.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit

JOSM është një editor desktop për OpenStreetMap, i cili ofron shumë funksionalitete shtesë duke përfshirë dhe përdorimin e tij offline. Gjatë eventin instaluam programin në laptopët tanë si dhe u shpjeguan elementet kryesore për të edituar. Si një nga editorët më të përdorur, karakteristika të tjera të tij do të prezantohen në takimet e ardhshme.