Hacker Bazaar

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Hacker Bazaar është një iniciativë e ndërmarë nga Hackerspace-i për të suportuar ambjentin e Open Labs pasi organizata jonë është e vetë financuar dhe jo fitimprurese. Në cdo event tonin keni mundësinë për të na vizituar dhe për të eksploruar hapsirën tonë modeste ku zhvillohen aktivitete nga më të ndryshmet sic i shihni në listën e aktiviteteve. Hacker Bazaar është menduar të zhvillohet sot dhe ditë të tjera dhe fokusi kryesor është suporti për vendin. Kjo mund të behet duke blerë një T-shirt një Poster, Sticker ose madje edhe nje kafe ose çaj e të bëjmë një dorë muhabet. Ndihma juaj do ishte shumë e vlerësuar nga komuniteti dhe mirëpresim kedo.