Global Diversity CFP Day Tirana

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Të premten, më 25 maj 2018, Open Labs do të mirëpresë një seminar për të inkurajuar dhe këshilluar folësit dhe folësit-to-be që të bashkojnë propozimet e tyre të ardhshme (ose të parin) dhe të ndajnë perspektivat për çdo subjekt të interesuar rreth njerëzve në teknologjisë. Seminari do të ketë folës me përvojë që do tju:

 • japi një mirëseardhje të ngrohtë dhe gjithëpërfshirëse në një hapësirë ​​të sigurt (shikoni Kodin e Sjelljes që të gjithë pjesëmarrësit duhet t'i përmbahen)
 • këshillojë me propozimin tuaj
 • ofrojë këshilla për të mbajtur fjalime dhe do ndajë entuziazmin e tyre me ju!

Këto punëtori nuk kanë ndonjë gjuhë, kornizë ose proces specifik si fokus. Edhe në qoftë se biseda juaj nuk është e lidhur me teknologjinë, ne duam të dëgjojmë nga ju gjithashtu! Shkurtimisht, nëse ka diçka që doni të përcillni në botë, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të arrini aty pa marrë parasysh kufijtë e teknologjisë apo komuniteteve.

Detaje

 • Kur: 25 Maj 2018 @ 9.00;
 • Ku: Open Labs Hackerspace;
 • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
 • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
 • Ka nevoje të kem qenë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

 • Hyrja e mirëseardhjes dhe prezantimit
 • Paneli i folësve
 • Propozime shkrimi
 • 1:1 Feedback
 • Propozime shkrimi
 • Diskutime & Feedback

Ndërlidhje

Forum: https://forum.openlabs.cc/t/help-organising-global-diversity-cfp-day-tirana-friday/1182

Organizatorët

 • Mentor: Gerard Sans

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.