Fedora Meetup nr 5

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Takohemi përsëri në ambjentet e Open Labs Hackerspace për aktivitetin e radhës “Fedora Meetup 5”.
Në këtë takim mirëpresim Giannis Konstantinidis, Fedora Mentor nga Greqia që do të mirëpresi Ambasadorët e rinj të Fedora në Shqipëri, Ajkuna Mujo dhe Anxhela Hyseni për të diskutuar me komunitetin planet për Fedora Albania në muajt në vijim.
Ju mirëpresim të gjithëve, edhe nëse jeni të rinj e keni dëshirë për të kontribuar në Fedora Project mund të na bashkoheni në këtë takim për të mësuar më tepër dhe për tu bërë pjesë e komunitetit tonë. Do të ketë snacks, pije dhe muzikë për të gjithë.

Detaje

  • Kur: 19 tetor 2016 @15.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit