Fedora Meetup nr 3

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Në vazhdim të dy takimeve të suksesshme të Fedora Meetup gjatë këtij viti, do të takohemi përsëri të shtunën më 19 Dhjetor në ambjentet e Open Labs Hackerspace për aktivitetin e radhës “Fedora Meetup 3”.
Ju ftojmë ti bashkoheni bisedës tonë rreth Fedora dhe Linux, të rikujtojmë punën e realizuar në Fedora Project gjatë këtij viti si dhe të diskutojmë për tematikat/aktivitetet që do të donim të përfshinim në eventet që do të organizohen në vijim. Gjithashtu diskutimi është i hapur dhe për ide të reja mbi mënyra të tjera promovimi për një përdorim më të madh të sistemit të Fedora-s. Çdo ide dhe sugjerim është i mirëpritur për përmirësimin e mëtejshëm të punës dhe për rritjen e komunitetit Linux në Shqipëri.
Ju mirëpresim të gjithë ju që sistemi i Fedora-s ju duket interesant dhe keni dëshirë për të kontribuar në Fedora Project të na bashkoheni në këtë takim për të mësuar më tepër dhe për tu bërë pjesë e komuntetit tonë.

Detaje

  • Kur: 19 dhjetor 2015 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit

Shënime: https://public.etherpad-mozilla.org/p/qx2FweKaKQ