FOSSCamp Balkans 2016

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

FOSScamp, ose ndryshe Free Open Source Software Camp, është takimi i promovuesve të kulturës free open source në rajonin e ballkanit. Kombinimi perfekt i pushimeve, takimit të miqve të vjetër dhe krijimi i miqësive të reja, por më tepër është një aktivitet plot me editime ne OpenStreetMap, Wikipedia, Codemoji, Fedora, Mozilla Tech Speakers dhe shumë aktivitete të tjera rreth projekteve dhe komuniteteve free open source në rajonin e ballkanit. 27-30 gusht në plazhin fantastik të Jalës, në jug të Shqipërisë.

Detaje

  • Kur: 27-30 gusht 2016
  • Ku: Jalë, Vlorë

Ndërlidhje

Raport i eventit