Elegoo Workshop

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Elegoo Workshop është një sesion rreth ndërtimit(lidhjes së pjesëve me Elegoo uno) dhe programimit të një roboti-makinë. Çdo kush që do të marri pjesë mund të shkruajë kodin në laptopin personal apo në një nga ato të Hackerspace dhe të bëjë lidhjen me robotin për të parë rezultatet.

Detaje

  • Kur: 15.09.2018 @ 17.30;
  • Ku: Open Labs hackerspace Tiranë, Albania.
  • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: Po (mund të përdorni një laptop nga Hackerspace);
  • Ka nevojë të kemi dije teknike rreth open hardware: Jo detyrimisht;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: Jo.

Axhenda

Ndërlidhje

https://forum.openlabs.cc/t/sesion-me-elegoo-makine-robot/1369/3

Organizatorët

  • Eva Vraniçi