Document Freedom Day 2017

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Eventi i Document Freedom Day 2017  është një event i përvitshëm i cili ka në thelb rëndësinë dhe kuptimin e standarteve të hapura. Gjatë takimit do të flitet për këtë event si dhe do të diskutohet me pjesëmarrësit rreth  standarteve të hapura.

Detaje

  • Kur: 26 prill 2017 @ 17.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.
  • Numri i pjesëmarrësve: do plotësohet në fund të aktivitetit.

Si të bëheni pjesë

Thjesht eja në Open Labs Hackerspace edhe pa laptop. Kurioziteti dhe dëshira për të mësuar diçka të re mjafton.


Ndërlidhje

Raport i eventit

Plotësohet në fund të aktivitetit.