Cyber Security Workshop

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Për të gjithë entuziastët e sigurisë së sistemeve kompjuterike. Demonstrim të skenarëve se si operon një pen tester (penetration tester), skenarë nga jeta e përditshme se si sulmohen sistemet kompjuterike, sa jemi të rrezikuar dhe si mundemi të permirësojmë sistemin.

I ftuar nga Kosova:
Ardian Haxha (Mozilla Rep, Fedora Ambassador)

Detaje

Ndërlidhje

Raport i eventit