Audacity: Workshop për editorin muzikor open source

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Prezantojmë Audacity, editorin muzikor open source. Mëso si të konvertosh muzike dhe incizime, të krijosh zilet e tua për celular (ringtone) dhe shumë më tepër! Një prezantim i shkurtër i ndjekur nga nje workshop që nuk duhet ta humbisni!

Detaje

  • Kur: 1 Qershor 2013 @15:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit