Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Inagurojmë Arduino Kafe të parë me prezantimin e prezencës online të komunitetit Arduino Albania.
Do flasim për:

  • website te Arduino Albania (prezantim nga Orven Bregu dhe Elio Qoshi
  • të rejat e fundit nga bota e Arduino
  • Maker Faire Rome (takimi i madh i open hardware hackers)

Detaje

  • Kur: 31 Maj 2014 @ 16:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit