ADA Lovelace day

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Dita Ada Lovelace është një festë ndërkombëtare e arritjeve të grave në shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë. Qëllimi i festimit të kësaj dite është krijimi i imazhit të femrës së suksesshme si një model frymëzues nga femrat në shoqëri.
Këtë vit pjesë të aktiviteteve tona në Open Labs do të jetë dhe festimi i kësaj dite. Aktiviteti është i organizuar nga vajzat e Open Labs, por aktiviteti është i hapur për të gjithë. Si pjesë të aktivitetit do jenë prezantimerreth jetës së grave/vajzave të suksesshme në profesione të ndryshme me fokus teknologjine dhe programim. Gjithashtu nuk do të mungojë ndarja e eksperiencave personale nga vajzat pjesëmarrëse pjesëmarrëse.
Për tu informuar më tepër vizitoni faqen http://findingada.com/

Detaje

  • Kur: 11 tetor 2017 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit